Vi sätter färg på din tillvaro

Företaget grundades år 1939, och har alltsedan dess betjänat kunder med kvalificerat och traditionellt måleri i nordöstra Skåne. Vi har under dessa år utvecklats och är i dag ett komplett serviceföretag inom måleri där vi med våra trogna och välutbildade målare är väl rustade för alla typer av uppdrag.

I vår moderna butik i Knislinge finner du ett stort sortiment av färg, tapeter, kakel, klinker samt mattor och golv. Här kan både gör-det-självaren och den som vill få hjälp med arbetet hitta inspiration och rätt material. Vi erbjuder Färgsättningstjänst där du kan få hjälp med allt från färgval till ett designmässigt helhetsgrepp för just ditt hem. Vår kunniga personal kan hjälpa dig att välja rätt material och färgskalor direkt i butiken eller efter ett hembesök.

Vi lämnar förslag utifrån dina önskemål och våra kunskaper. Läs mer om vår butik här

Det har hänt mycket sedan Sture sålde sin första färgburk. Idag har företaget växt sig större och den stolta traditionen av förstklassigt måleri förs vidare av en ny generation. Det är med stolthet vi ser våra engagerade medarbetare hjälpa våra kunder. Åttiofem år i branschen är en stor sak för oss, och väl värt att uppmärksamma. Under hela året firar vi därför med riktigt bra erbjudanden – följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av dem.

Johan Stureson

VD, Målerifirman Sture Persson

Målerifirman Sture Persson AB

Postadress

Box 6
289 21 Knislinge

Besöksadress

Södra Industrigatan 5
289 21 Knislinge

Öppettider butik

Vardagar 09.00 - 17.30
Lördagar 10.00 - 13.00

Vi är stolta återförsäljare av