Vill du också bli en stolt Sture Persson-målare

Hos Sture Persson är slutmålet alltid detsamma – våra kunder ska vara nöjda. För att nå målet ska vi lägga stor vikt vid kvaliteten på hantverket, inga detaljer är för små för att lämnas därhän. Men vi ska också se till att ha roligt på jobbet.

SPONTANANSÖKAN
Tillsammans bidrar alla medarbetare till den positiva och glada känsla som företaget blivit synonymt med. Vi tror att det är receptet för att vi själva må bra, och göra kunderna nöjda. Låter detta som något du skulle trivas med? Vi är alltid intresserade av duktiga målare. Välkommen att skicka in din spontanansökan till johan@sturepersson.se

Det har hänt mycket sedan Sture sålde sin första färgburk. Idag har företaget växt sig större och den stolta traditionen av förstklassigt måleri förs vidare av en ny generation. Det är med stolthet vi ser våra engagerade medarbetare hjälpa våra kunder. Åttiofem år i branschen är en stor sak för oss, och väl värt att uppmärksamma. Under hela året firar vi därför med riktigt bra erbjudanden – följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av dem.

Johan Stureson

VD, Målerifirman Sture Persson

Målerifirman Sture Persson AB

Postadress

Box 6
289 21 Knislinge

Besöksadress

Södra Industrigatan 5
289 21 Knislinge

Öppettider butik

Vardagar 09.00 - 17.30
Lördagar 10.00 - 13.00

Vi är stolta återförsäljare av