Butik

Vi erbjuder ett komplett sortiment med kvalitetsprodukter. Vi använder oss av Jotun Multicolor system, för att bryta färgerna i den kulör du önskar. Hos oss hittar du färg, tapeter, kakel, klinker, golv, mattor, verktyg och tillbehör. Läs mer nedan.

Öppettider

Vardagar 09.00 – 17.30. Lördagar 10.00 – 13.00. Vi håller stängt under söndagar samt midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Färg

Vi samarbetar med många av marknadens ledande färgföretag och Jotun är vår huvudleverantör. Vi har färg för alla typer av målningsarbete ute som inne. Oavsett om du bor i Kristianstad, Älmhult eller Osby så är det alltid värt att åka förbi Sture Perssons för att handla färg. Länkar: Jotun, Hagmans.

Tapeter

I butiken finns det många inspirations montrar, vi tapetserar ofta om i olika stilar från blygsamma blommor till kaxiga mönster. Vi samarbetar med många tapetleverantörer, kom in till oss så hjälper vi er eller gå in på deras hemsida för att få inspiration och ”provtapetsera”. Länkar: Boråstapeter, Midbec, Duro.

Kakel & klinker

Kakel och klinkers är hållbart, tvättbart, vackert och otroligt slitstarkt. Vi har ett brett sortiment av plattor från Golvabia samt allt du behöver i from av fix, fog och tätskikt från Bostik. Länkar: Golvabia.

Golv & mattor

Vår huvudleverantör på golv är Golvabia, de har ett brett sortiment av olika typer av golv. Vi säljer även heltäckande textil mattor, mått och formbeställda mattor samt entré mattor från Golvabia. Länkar: Golvabia.

Verktyg & tillbehör

Vi har ett stort sortiment av penslar, rollers och andra verktyg som du kan tänkas behöva när du renoverar hemma. Vi säljer pooltillbehör, kemikalier och olika rengöringsmedel. Behöver du en ny vaxduk eller fönsterfilm har vi många mönster och färger att välja mellan. Länkar: Embo.

Det har hänt mycket sedan Sture sålde sin första färgburk. Idag har företaget växt sig större och den stolta traditionen av förstklassigt måleri förs vidare av en ny generation. Det är med stolthet vi ser våra engagerade medarbetare hjälpa våra kunder. Åttiofem år i branschen är en stor sak för oss, och väl värt att uppmärksamma. Under hela året firar vi därför med riktigt bra erbjudanden – följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av dem.

Johan Stureson

VD, Målerifirman Sture Persson

Målerifirman Sture Persson AB

Postadress

Box 6
289 21 Knislinge

Besöksadress

Södra Industrigatan 5
289 21 Knislinge

Öppettider butik

Vardagar 09.00 - 17.30
Lördagar 10.00 - 13.00

Vi är stolta återförsäljare av