Måleri

Vi är ett komplett serviceföretag inom måleri, med välutbildade medarbetare. För att säkerställa att du som kund alltid är nöjd med våra tjänster gäller Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti på alla våra måleriarbeten. Läs mer om våra tjänster nedan.

Entreprenad

Vi arbetar med alla typer av måleriuppdrag, allt ifrån ett enstaka rum till stora entreprenader. Vi utför måleriarbeten åt bl a Industrin, kommuner, bostadsbolag, byggföretag och privatpersoner.

Servicemålning

Vi har välutrustade servicebilar som på kort varsel står till er tjänst, små korta jobb åt försäkringsbolag, bostadsbolag, förvaltare, fastighetsägare, bostadsrättföreningar,
kommuner och industri. Vänligen kontakta oss för mer information.

ROT-arbete

30% billigare, 100% enklare. Med ROT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden när du anlitar oss. Det kan bespara dig upp till 50 000 kr per år och person – för att inte tala om hur mycket du vinner på att slippa allt tejptrassel, spackeldamm, färgkladd och kvällsarbete. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Trapphus

Måla om trapphuset, och få ett positivt första intryck när du kommer in i fastigheten. Vi hjälper er som fastighetsägare eller bostadsrätt med att ta fram färgförslag och hur arbetet kan utföras på ett smidigt sätt. Hör bara av Er så tar vi fram ett färg- och kostnadsförslag.

Fasad och taktvätt

Vi tvättar din fasad, altan eller trall inför målning eller endast för underhåll. Vi tvättar även ditt tak. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning och offert.

Traditionellt måleri

Vi utför målning av äldre byggnader, kulturbyggnader och kyrkor med traditionella målningsmetoder. Våra medarbetare har stor kunskap och lång erfarenhet av målning med linoljefärg och emulsionsfärg. Vi utför även förgyllning, marmorering och dekorationsmålning.

Våtrum

Vi utför målning av våtrum i klasserna VA (vattenavvisande) och VT (vattentätt) och vi är Auktoriserade enligt Måleribranscens Våtrumskontroll. Målat våtrumssystem har fördelarna låg kostnad men stor valfrihet i färgsättning och dekoration.

Fönsterrenovering

Vi utför fönsterrenovering enligt metod auktoriserat fönsterunderhåll, våra målare har genomgått utbildning hos Leif Arvidsson AB. Vi har specialmaskiner för fönsterjobb och åtager oss även lagning av rötskadade fönster.

Fasader

Vi har stor respekt för fasadmålning därför samarbetar vi med de ledande färgfabrikanterna på respektive område trä, puts, tegel och betong. Vi står gärna till tjänst med teknisk undersökning av er fasad samt upprättande av fullständig systembehandling.

Dekorationsmålning

Vi har specialutbildad personal för dekorations-målning, allt från avancerat illusionsmåleri till enklare vägglasering. Vi kan utföra olika typer av äldre målningstekniker såsom ådring, marmorering, förgyllning-bladguld m.m.

Golv

Vår personal är utbildad för att utföra behandlingar med epoxifärg, både för målning och beläggning av golv, i bostäder och industri. Det förberedande underarbetet, som vid denna typ av arbete är helt avgörande för slutresultatet, utförs av samarbetspartners med specialmaskiner.

Målade golv – betong och trä
Målade golv ger oändliga möjligheter. Färgskalan sträcker sig från det lätta ljusa till det mörka starka. Om du har du ett hem som passar för det, kan dekorationsmålning vara en riktigt charmig detalj.

Balkong
Vi hjälper dig gärna när det är dags att renovera balkongen. Balkongbeläggningar som epoxibehandlats blir täta, hållbara och mycket slitstarka.

Prisförfrågan

Vi kommer till er och diskuterar hur det invändiga eller utvändiga målningsarbetet kan utföras och därefter lämnar vi ett
prisförslag.

Prisexempel:
KÖK 10-15 m²: 3 500 – 4 700:-
SOVRUM 12-16 m²: 4 700 – 5 700:-
VARDAGSRUM 20-25 m²: 6 500 – 7 500:-

Priserna inkluderar:
Normalt förarbete, målning av tak, målning eller tapetsering av väggar, material (färg, tapeter ECO Decorama), sociala avgifter, försäkringar, moms, garanti.

Med 80 år i måleribranschen har vi lång och gedigen erfarenhet av måleri. Vi lämnar 2 års garanti på alla utförda måleriarbete. Om du vill få ommålat. Och det ska vara ordentligt gjort. Med Målerifirman Sture Persson får du en välutbildad målare. En hantverkare som kan sin sak. Ett proffs.

Nöjd-kund-garanti
För dig som privatperson erbjuder vi nöjd-kund-garanti. Vi lovar 2 års garanti på arbetet. Opartisk besiktning om det behövs. Och att ev fel eller brister åtgärdas.

Det har hänt mycket sedan Sture sålde sin första färgburk. Idag har företaget växt sig större och den stolta traditionen av förstklassigt måleri förs vidare av en ny generation. Det är med stolthet vi ser våra engagerade medarbetare hjälpa våra kunder. Åttiofem år i branschen är en stor sak för oss, och väl värt att uppmärksamma. Under hela året firar vi därför med riktigt bra erbjudanden – följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av dem.

Johan Stureson

VD, Målerifirman Sture Persson

Målerifirman Sture Persson AB

Postadress

Box 6
289 21 Knislinge

Besöksadress

Södra Industrigatan 5
289 21 Knislinge

Öppettider butik

Vardagar 09.00 - 17.30
Lördagar 10.00 - 13.00

Vi är stolta återförsäljare av